Disclaimer

Disclaimer

Toerisme & UITpunt Waalwijk besteedt veel zorg aan het onderhoud van de website UitinWaalwijk.nl. De informatie die via de website wordt verstrekt, is in principe afkomstig van betrouwbare bronnen.
Toerisme & UITpunt Waalwijk kan noch de juistheid, noch de volledigheid, of de geschiktheid van informatie voor welk gebruik dan ook garanderen. Informatie wordt zonder welke garantie dan ook verschaft. De gebruiker wordt ervoor gewaarschuwd dat de verstrekte informatie periodiek, zonder aankondiging, kan worden gewijzigd.


Toerisme & UITpunt Waalwijk is niet verantwoordelijk voor om het even welk initiatief dat de gebruiker op basis van de verstrekte informatie neemt. Daarnaast kan Toerisme & UITpunt Waalwijk in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe, indirecte, incidentele schade of om het even welke andere schade die het gevolg zou zijn of zou voortvloeien uit of verband zou houden met het gebruik van de website van www.UitinWaalwijk.nl of de onmogelijkheid deze te gebruiken.


Toerisme & UITpunt Waalwijk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, fouten of onderbrekingen in de elektronische publicatie van de website en verwante informatiediensten.
Indien u denkt dat informatie op deze internetsite onjuist is, dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden via info@uitinwaalwijk.nl.

Arrangementen
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Kinderfeestjes
Wandelen & fietsen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.