Magazine Toeristisch Langstraat 2018/2019

 


Waalwijk,  8 februari 2017


Onderwerp: magazine Toeristisch Langstraat 2018/2019

  


Geachte heer, mevrouw,

  

De Langstraat is een streek die van oudsher verbonden is door de leerindustrie. Vandaag de dag biedt de regio vele mogelijkheden op recreatief en toeristisch gebied. Fietsen, wandelen, shoppen, varen, overnachten, lekker eten, plezier maken, jezelf onderdompelen in de historie….. het kan allemaal in De Langstraat. 


Thematisch Magazine De Langstraat 2018/2019

Met het gratis magazine ‘Toeristisch Langstraat 2018/2019’ presenteren de (toeristische bureaus van de) gemeenten Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden vanaf het voorjaar van 2018 al het moois in De Langstraat. Dit door middel van korte verhalen, sfeerbeelden en uittips rondom de thema’s ‘Design & Ambacht’, ‘Beleving & Vermaak’ en ‘Natuur & Cultuurhistorie’. In het magazine treft de lezer ook een recreatieve kaart aan, waarop attractieve plekken in De Langstraat worden weergegeven. Een bonus dit jaar is een toeristisch abc-tje met een overzicht van horecagelegenheden, overnachtingsplaatsen, et cetera. Daarnaast krijgt het blad, als aanvulling op voorgaande editie, een evenementenpagina en een special over ‘food’. 


Lancering

Medio april wordt het magazine feestelijk gelanceerd. Het blad, met een oplage van 16.000 stuks, wordt voor de meivakantie breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2018/2019’ komt tot stand door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties. 


2d studio in vorm

‘2d studio in vorm’ zal namens de gemeente Dongen, VVV Kaatsheuvel Loon op Zand De Moer, Toerisme & UITpunt Waalwijk en het Heusdens Buro voor Toerisme de opmaak, advertenties en het drukwerk van het magazine verzorgen. Zij brengen het blad, naast de papieren variant, ook als online doorbladerbare publicatie uit. 80% van de pagina’s is redactioneel en informatief van karakter en 20%  van de inhoud bestaat uit advertenties van lokale partners. ‘2d studio in vorm’ heeft dhr. Paul Coret aangesteld om u te informeren over de mogelijkheden om te adverteren in het blad.


Onder de aandacht bij toerist en recreant

Met het magazine willen we toeristen en recreanten inspireren om activiteiten in De Langstraat te ondernemen. Graag bieden wij u de mogelijkheid om bij hen onder de aandacht te komen. Wilt u ook in beeld zijn door het plaatsen van een advertentie? 

Wij kijken er naar uit om samen met u dit magazine te lanceren.


Hartelijke groeten,

namens de werkgroep Toeristisch Langstraat


Olga van Vugt, Gemeente Dongen

Jacky Smit, VVV Kaatsheuvel - Loon op Zand - De Moer

Judith Verweij, Toerisme & UITpunt Waalwijk

Inge Sprangers, Heusdens Buro voor Toerisme 
Arrangementen
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Kinderfeestjes
Wandelen & fietsen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.