cursus bloemschikken bijzonder

Buurthuis Bloemenoord
02 mei — 20:00
In september start Groei en Bloei de Langstraat weer met de bloemschikcursussen. Wilt u leren bloemschikken en nieuwe technieken onder de knie te krijgen dan zijn deze cursussen iets voor u. We gebruiken bloemen van het seizoen die we toepassen in onze florale arrangementen. Er gaan diverse groepen van start met ieder een eigen niveau. We starten ook met een beginnersgroep waarbij de docent de materialen meeneemt.
De lessen worden gegeven door onze enthousiaste docenten Yvonne Zwinkels en Dorien Bakker. De cursus bestaat uit elf lesavonden die om de twee/drie weken gegeven worden.


De bloemschikgroepen bestaan uit 12 tot 15 personen en wordt gegeven in het Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk

Aanmelden of informatie vragen is mogelijk tot 1 september bij Yvonne Zwinkels per email: Opens window for sending emailymzwinkels(at)gmail.com of telefonisch nr : 0416-695140.
Ongeveer 1 week voor aanvang van de cursus krijgt u bericht met alle gegevens over de cursus en de benodigdheden voor de eerste les.


Kosten
De vergoeding bedraagt voor 11 lessen: Leden van Groei & Bloei: € 82,50,- en niet leden: € 99,00.
Waar?
Buurthuis Bloemenoord
Bloemenoordplein 3
5143TB Waalwijk
0416333759
buurthuisbloemenoord@home.nl
Door wie?
Groei en Bloei De Langstraat
Facebook
Arrangementen
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Kinderfeestjes
Wandelen & fietsen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.